LAMAN WEB SP-Q

LAMAN WEB SP-Q merupakan Sistem Pengurusan Kualiti IAB yang mengandungi semua perkara berkaitan kualiti, dokumen dan yang berkenaan. Untuk maklumat lanjut, layari pautan di bawah:

SEMINAR NASIONAL

SEMINAR NASIONAL Pengurusan dan Kepimpinan Pendidikan adalah usaha berterusan Kementerian Pelajaran Malaysia untuk mengembangkan pengetahuan dalam bidang Pengurusan dan Kepimpinan Pendidikan. Untuk maklumat lanjut, klik pautan di bawah:

LAMAN WEB KOLOKIUM TERINTANG

Kolokium Pengurusan dan Kepimpinan Sekolah Terintang bermatlamat untuk membangun watak pengurusan dan kepimpinan Sekolah Terintang.

Buka Panel: Laman Web SN20; SP-Q

Sistem Dalam Talian

Instrumen Dalam Talian

Portal & Web

Takwim IAB

Kursus ini direka bentuk dengan mengambil kira keperluan pengurus dan pemimpin sekolah dalam mengurus dan memimpin sekolah.

Kursus Kepimpinan dan Pengurusan Pendidikan (KKPP) merupakan kursus asas yang meliputi asas-asas pengurusan seperti konsep, prinsip dan teknik yang berkaitan secara langsung dengan tugas utama peserta.

Program Khas Pensiswazahan Guru Besar (PKPGB)

Sesi Akademik 2012 - 2015

Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Pelajaran Malaysia akan menganjurkan PROGRAM KHAS PENSISWAZAHAN GURU BESAR (PKPGB) BAGI SESI AKADEMIK 2012-2015 untuk Pegawai-Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Bukan Siswazah yang layak. Kursus ini akan dijalankan melalui Mod Intensif selama tiga (3) tahun di sepuluh (10) Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang terlibat. Untuk ambilan ini, kursus ini akan bermula pada bulan November 2012.

Sebarang pertanyaan sila hubungi pihak urus setia di talian berikut:

03-6105 6147  - Cik Juliana bt Mohamad

03-6105 6296  - Cik Faihanita bt Dzulkefli

Syarat-Syarat Permohonan PKPGB 2012

Borang Permohonan PKPGB 2012

Panduan Kod Borang Permohonan PKPGB (Lampiran A)

English Arabic French German Italian Malay Portuguese Russian Spanish

Institut Aminuddin Baki